Производител на хартиени консумативи в Пловдив

Nitrile Gloves powder-free

ръкавици

Nitrile Gloves powder-free

Висококачествени предпазни ръкавици за еднократна употреба 

Ръкавици подходящи за защита от Ковид-19, микроорганизми, вредители, вируси. Висококачествен продукт, който се отличава с доказана издръжливост и устойчивост. Подходящ при работа с химически вещества, микроби, Ковид-19, вируси, токсини и др. Разнообразието от цветове позволява съчетаването им с работното облекло, интериора, цветовете на компанията и по този начин изразяват идентичността на бранда. 

Ръкавици подходящи за защита от Ковид-19, микроорганизми, вредители, вируси. Висококачествен продукт, който се отличава с доказана издръжливост и устойчивост при работа с химически вещества, микроби, Ковид-19, вируси, токсини и др. Разнообразието от цветове позволява съчетаването им с работното облекло, интериора, цветовете на компанията и по този начин изразяват идентичността на бранда. 

  • Размери: XS, S, M, L, XL
  • Отлично прилепват към ръката
  • Висока еластичност 
  • в съответствие с Европейска Директива за Медицински Изделия
  • в съответствие с Европейска Директива за Лични Предпазни Средства
  • Не съдържат пудра и латекс

Нашата компания има дългогодишен опит в доставката на лични предпазни средства на болнични заведения, частни и държавни клиники, производства, фабрики, заводи, почистващи фирми и др. 
Ръкавиците са изключително подходящи за работа във всяко едно болнично отделение, заводи в химическия сектор, хранително-вкусовия сектор, производство и пакетаж на всякакъв вид стоки. 

Write to us on Facebook

Бързо и лесно може да се свържете с нас на нашата Фейсбук страница и да ни попитате за налични към момента видове ръкавици, размери, цветове, условия за закупуване и доставка

en_USEnglish